Ajankohtaista ja koulutukset

Kehätoimitsijat huomio!

Kehätoimitsijan peruskurssi järjestetään 11.-12.3.2023 Kouvolassa, Sokos Hotel Vaakunassa, Hovioikeudenkatu 2, 45100 Kouvola. Kaikki materiaali ja loppukoe ovat verkossa. Kurssin johtajina toimivat Pirjo Peltonen ja Harry Turtiainen. Ilmoittautumiset Kennelliiton Tapahtumakalenterin ilmoituksessa (Tapahtumakalenteri – Kurssit (kennelliitto.fi)) olevan Ilmoittaudu-linkin kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.2.2023. Kurssi on ilmainen Kymenläänin kennelpiirin alueella asuville, muille osanottajille kurssimaksu on 30€ ja se maksetaan kurssipaikan varmistuttua. Tiedustelut sähköpostilla pirjo.peltonen@ppp.inet.fi tai puh. 040 5525066 (iltaisin klo 18 – 21). Kennelpiiri tarjoaa aamukahvin molempina koulutuspäivinä.

Näyttelytoimikunnat huomio!

Näyttelytoimikunnille järjestetään koulutustilaisuus 5.2.2023 klo 10 – 15 Kouvolassa Sokos Hotel Vaakunassa, Hovioikeudenkatu 2, 45100 Kouvola. Koulutuspäivä on tarkoitettu kaikille Kymenläänin kennelpiirin alueella vuosina 2023, 2024 ja 2025 järjestettävien näyttelyiden toimikunnille. Ko. näyttelyiden puheenjohtajille ja sihteereille on lähetetty kutsu myös sähköpostitse, mutta pyydämme välittämämään tietoa myös muille näyttelytoimikuntienne vastuuhenkilöille – kaikki toimikunnissa työskentelevät ovat tervetulleita. Koulutuspäivän aiheita ovat näyttelyiden turvallisuus (Pekka Teini), Showlinkin palvelut (tarjouksen tulkinta, Johanna Tuomi) ja omatoimijärjestelmän käyttö. Tiedustelut ja ennakkoilmoittautuminen viimeistään 31.1.2023, sähköpostilla pirjo.peltonen@ppp.inet.fi tai puhelimitse/tekstiviestillä puh. 040 5525066. Kennelpiiri tarjoaa aamukahvin.

********

********

HUOM! Kehätoimitsijalistaa ei enää löydy sellaisenaan piirin sivuilta, vaan ko. sivulla on linkki Kennelliiton Kehätoimitsija-hakuun. Haussa eivät näy kehätoimitsijat, joiden osoitetiedot ovat salaisia.

Jos tietosi muuttuvat, päivitä ne Omakoiraan ja lähetä mahdolliset muutokset myös Yhteystietomuutoslomakkeen kautta, jolloin näyttelyohjaajat saavat tiedon muutoksesta lähetettäviä tiedotuksia varten.

Kehätoimitsijoille on lisätty Omakoiraan kehätoimitsija-pätevyys. Voit itse käydä muuttamassa esim. kielitaitoasi kun kirjaudut Omakoiraan omilla tunnuksillasi (= kennelliiton jäsennumero).

***********************************************************************************************************

Kehätoimitsijoiden jatkokoulutus 28.-29.10.2017

Jatkokoulutuksessa esitetty materiaali:

Jatkokoulutus 201710.pdf

Kehätoimitsijoiden jatkokoulutus 14.-15.3.2015

Jatkokoulutuksessa esitetty materiaali: 

Tuomarikohtainen koiramäärä: Kennelliiton ohjeistus

Jääviyssääntö ja sen tulkinta: Kennelliiton sääntö

Rotukohtaiset ohjeet (RKO, BSI), 1.6.2015 alkaen: Kennelliiton ohje

Kehätoimitsijan harrastusseurantalomake

Harrastusseurantalomake on kehätoimitsijan omaan käyttöön tarkoitettu lomake, johon on tarkoitus kerätä merkinnät tapahtumajärjestäjältä tai näyttelyohjaajalta. Kehätoimitsijan tulee pyydettäessä voida osoittaa toiminta edelliseltä kaudelta.