Kehätoimitsijat huomio!

Seuraava kehätoimitsijan peruskurssi järjestettäneen vuoden 2022 alussa. Jos kiinnostusta kurssia kohtaan ilmenee, se voidaan järjestää aikaisemminkin. Kurssikyselyt ja toivomukset voi esittää piirin näyttelyohjaajille (Pirjo Peltonen ja Harry Turtiainen).

Kehätoimitsijoiden jatkokoulutus järjestetään syksyllä Teams-kokouksena. Koulutettavana uudet näyttelysäännöt (hyväksytty Kennelliiton valtuustossa 30.5.2021), näyttelysääntöjä täydentävät ohjeet ja näyttelyiden järjestämisohjeet. Lisäksi käydään läpi uudet juniori- ja veteraanisertit. Tarkempia tietoja jatkokoulutuksesta viimeistään syyskuun 2021 lopulla.

********

Jos näyttelytoimikunnallesi ei ole tullut Kennelliiton lokakuussa 2019 järjestämän näyttelytoimikuntien koulutuksen materiaalia, ota yhteys Pirjo Peltoseen (pirjo.peltonen@ppp.inet.fi) ja pyydä materiaali.

********

HUOM! Kehätoimitsijalistaa ei enää löydy sellaisenaan piirin sivuilta, vaan ko. sivulla on linkki Kennelliiton Kehätoimitsija-hakuun. Haussa eivät näy kehätoimitsijat, joiden osoitetiedot ovat salaisia.

Jos tietosi muuttuvat, päivitä ne Omakoiraan ja lähetä mahdolliset muutokset myös Yhteystietomuutoslomakkeen kautta, jolloin näyttelyohjaajat saavat tiedon muutoksesta lähetettäviä tiedotuksia varten.

Kehätoimitsijoille on lisätty Omakoiraan kehätoimitsija-pätevyys. Voit itse käydä muuttamassa esim. kielitaitoasi kun kirjaudut Omakoiraan omilla tunnuksillasi (= kennelliiton jäsennumero).

***********************************************************************************************************

Kehätoimitsijoiden jatkokoulutus 28.-29.10.2017

Jatkokoulutuksessa esitetty materiaali:

Jatkokoulutus 201710.pdf

Kehätoimitsijoiden jatkokoulutus 14.-15.3.2015

Jatkokoulutuksessa esitetty materiaali: 

Tuomarikohtainen koiramäärä: Kennelliiton ohjeistus

Jääviyssääntö ja sen tulkinta: Kennelliiton sääntö

Rotukohtaiset ohjeet (RKO, BSI), 1.6.2015 alkaen: Kennelliiton ohje

Kehätoimitsijan harrastusseurantalomake

Harrastusseurantalomake on kehätoimitsijan omaan käyttöön tarkoitettu lomake, johon on tarkoitus kerätä merkinnät tapahtumajärjestäjältä tai näyttelyohjaajalta. Kehätoimitsijan tulee pyydettäessä voida osoittaa toiminta edelliseltä kaudelta.