Kehätoimitsijat huomio!

Kehätoimitsijan peruskurssi järjestetään 8.-9.2.2020 Kouvolassa, Sokos Hotel Vaakunassa (Hovioikeudenkatu 2, 45100 Kouvola). Osa kurssista suoritetaan verkkokurssina. Kennelpiiri tarjoaa aamukahvit klo 9:30 alkaen. Kurssin johtajina toimivat Pirjo Peltonen ja Harry Turtiainen. Ilmoittautumiset 20.1.2020 mennessä mielellään Kennelliiton tapahtumakalenterissa olevan kurssi-ilmoituksen Ilmoittaudu-linkin kautta suoraan Omakoirassa tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla Pirjo Peltoselle (pirjo.peltonen@ppp.inet.fi, puh. 040 5525066). Piirin alueella asuville kurssi on ilmainen, muille osallistujille kurssimaksu 30 € kennelpiirin tilille IBAN FI77 5620 6040 0105 36, viite 30575, kuitti mukaan kurssille.

********

HUOM! Näyttelysääntöjä täydentäviä ohjeita ja näyttelyiden järjestämisohjeita on päivitetty. Uudet ohjeet tulevat voimaan 1.1.2020. 

********

Jos näyttelytoimikunnallesi ei ole tullut Kennelliiton lokakuussa järjestämän näyttelytoimikuntien koulutuksen materiaalia, ota yhteys Pirjo Peltoseen (pirjo.peltonen@ppp.inet.fi) ja pyydä materiaali.

********

HUOM! Kehätoimitsijalistaa ei enää löydy sellaisenaan piirin sivuilta, vaan ko. sivulla on linkki Kennelliiton Kehätoimitsija-hakuun. Haussa eivät näy kehätoimitsijat, joiden osoitetiedot ovat salaisia.

Jos tietosi muuttuvat, päivitä ne Omakoiraan ja lähetä mahdolliset muutokset myös Yhteystietomuutoslomakkeen kautta, jolloin näyttelyohjaajat saavat tiedon muutoksesta lähetettäviä tiedotuksia varten.

Kehätoimitsijoille on lisätty Omakoiraan kehätoimitsija-pätevyys. Voit itse käydä muuttamassa esim. kielitaitoasi kun kirjaudut Omakoiraan omilla tunnuksillasi (= kennelliiton jäsennumero).

***********************************************************************************************************

Kehätoimitsijoiden jatkokoulutus 28.-29.10.2017

Jatkokoulutuksessa esitetty materiaali:

Jatkokoulutus 201710.pdf

Kehätoimitsijoiden jatkokoulutus 14.-15.3.2015

Jatkokoulutuksessa esitetty materiaali: 

Tuomarikohtainen koiramäärä: Kennelliiton ohjeistus

Jääviyssääntö ja sen tulkinta: Kennelliiton sääntö

Rotukohtaiset ohjeet (RKO, BSI), 1.6.2015 alkaen: Kennelliiton ohje

Kehätoimitsijan harrastusseurantalomake

Harrastusseurantalomake on kehätoimitsijan omaan käyttöön tarkoitettu lomake, johon on tarkoitus kerätä merkinnät tapahtumajärjestäjältä tai näyttelyohjaajalta. Kehätoimitsijan tulee pyydettäessä voida osoittaa toiminta edelliseltä kaudelta.