Ajankohtaista ja koulutukset

Kehätoimitsijat huomio!

Seuraava kehätoimitsijan peruskurssi järjestetään 17.-18.2.2024 Kouvolassa, Sokos Hotelli Vaakunassa, Hovioikeudenkatu 2, 45100 Kouvola. Imoittautuminen Kennelliiton Tapahtumakalenterin Ilmoittautuminen-linkin kautta. Kurssi on ilmainen Kymenläänin kennelpiirin alueella asuville; muille kurssimaksu on 30 €, joka maksetaan kurssipaikan vahvistuttua (maksutiedot ilmoitetaan myöhemmin). Kurssi alkaa lauantaina 17.2.2023 klo 10 ja sunnuntaina klo 9, kummankin päivän kesto noin klo 16 asti. Lisätietoja antaa kurssin johtaja Pirjo Peltonen, pirjo.peltonen@ppp.inet.fi, puh. 040 5525066.

Kurssi on perinteinen kurssi; kurssimateriaalit ja tehtävät ovat sähköisessä muodossa verkko-oppimisympäristössä, joten osallistujalla täytyy olla käytössään tabletti, tietokone tai älypuhelin. Kurssin päätteeksi pidettävän loppukokeen läpäistyään, voi aloittaa kehätoimitsijaksi pätevöitymiseen tarvittavat kehätoimitsijaharjoittelut (vähintään 5 kpl). 

Näyttelytoimikunnat huomio!

Muistakaa käydä tutustumassa Näyttelyjärjestäjän verkkokurssiin osoitteessa: https://kennelliitto.vuolearning.fi/login/1-naeyttelynjaerjestaejaen-verkkokurssi

********

HUOM! Kehätoimitsijalistaa ei enää löydy sellaisenaan piirin sivuilta, vaan ko. sivulla on linkki Kennelliiton Kehätoimitsija-hakuun. Haussa eivät näy kehätoimitsijat, joiden osoitetiedot ovat salaisia.

Jos tietosi muuttuvat, päivitä ne Omakoiraan ja lähetä mahdolliset muutokset myös Yhteystietomuutoslomakkeen kautta, jolloin näyttelyohjaajat saavat tiedon muutoksesta lähetettäviä tiedotuksia varten.

Kehätoimitsijoille on lisätty Omakoiraan kehätoimitsija-pätevyys. Voit itse käydä muuttamassa esim. kielitaitoasi kun kirjaudut Omakoiraan omilla tunnuksillasi (= kennelliiton jäsennumero).

***********************************************************************************************************

Kehätoimitsijoiden jatkokoulutus 28.-29.10.2017

Jatkokoulutuksessa esitetty materiaali:

Jatkokoulutus 201710.pdf

Kehätoimitsijoiden jatkokoulutus 14.-15.3.2015

Jatkokoulutuksessa esitetty materiaali: 

Tuomarikohtainen koiramäärä: Kennelliiton ohjeistus

Jääviyssääntö ja sen tulkinta: Kennelliiton sääntö

Rotukohtaiset ohjeet (RKO, BSI), 1.6.2015 alkaen: Kennelliiton ohje

Kehätoimitsijan harrastusseurantalomake

Harrastusseurantalomake on kehätoimitsijan omaan käyttöön tarkoitettu lomake, johon on tarkoitus kerätä merkinnät tapahtumajärjestäjältä tai näyttelyohjaajalta. Kehätoimitsijan tulee pyydettäessä voida osoittaa toiminta edelliseltä kaudelta.