Nose workin -alkeiskurssi nuorille koiranohjaajille Joutsenossa ! Ilmoittaudu mukaan :)

Nose workin -alkeiskurssi nuorille koiranohjaajille Joutsenossa ! Ilmoittaudu mukaan :)

Kymenläänin Kennelpiiri järjestää yhteistyössä Nose Work Saimaa ry:n kanssa nuorille koiranohjaajille suunnatun Nose work -alkeiskurssin. Koulutukset pidetään Joutsenossa, Joutsenon työväentalo, Huvitie 7, 54100 Joutseno.
Nosework sopii kaikille koirille ja ohjaajille, rotuun tai ikään katsomatta. Koira saa mukavaa aktivointia ja useimmille koirille nenän käyttäminen on rauhoittavaa toimintaa ja sen on todettu parantavan koiran hyvinvointia.

Laji ei vaadi koiralta tai ohjaajalta mitään erikoistaitoja ja sitä on helppo harrastaa vaikka ihan omassa kodissa! Lajia voi harrastaa ihan vain omaksi ja koiran iloksi tai kilpailuihin tähdäten. Noseworkiin kuuluu laatikkoetsintä, sisäetsintä, ulkoetsintä ja ajoneuvoetsintä.

Kurssi on nuorille maksuton ja sisältää:

 • 4 koulutuskertaa: lauantaisin 27.8, 3.9, 10.9 ja 17.9 klo 10-12.
 • aloituspaketin nosework -harrastukseen

Kurssille otetaan 6 koirakkoa, ja maksimissaan 10 kuunteluoppilasta. Koiran tulee olla ohjaajan hallittavissa. Sitovat ilmoittautumiset 17.8.-25.8.2022

  Ilmoittautuminen Nose work -kurssille

  Ilmoittautumisaika 17.8.-25.8.2022

  Kurssille ilmoittautuvan yhteystiedot
  1. Kuvauslupa (saako ohjaajat/kouluttajat ottaa kuvia kurssilla, joita voidaan julkaista mm. piirin nettisivuilla tai some-kanavissa)
  2. KylläEi
  Kurssille osallistuvan koiran tiedot
  1. Koiran sukupuoli
  2. UrosNarttu
  Lomakkeen toimittaminen
  1. Lähetä painikeesta ilmoittautuminen lähetetään kennelpiirin sihteerin sähköpostiin.